Adverteren in Digitale Schoolpas

Digitale Schoolpas is een gratis smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) met als belangrijkste functie identificatie. Middelbare scholieren kunnen zich identificeren op bijvoorbeeld schoolfeesten of andere schoolactiviteiten en materialen uitlenen in de mediatheek van hun school. De app is te gebruiken met alle gangbare handscanners.

Met Digitale Schoolpas kunt u als (lokale) ondernemer uw doelgroep heel direct benaderen. Zo brengt u de laatste aanbiedingen onder de aandacht, maar bijvoorbeeld ook een vacature. Onder de knop TopDeals is ruimte voor relevante en aantrekkelijke content, gericht op middelbare scholieren. Ook adverteren op meerdere middelbare scholen tegelijk is mogelijk. Uw advertentie is het hele jaar door te wijzigen.

Wij bespreken graag alle mogelijkheden om te adverteren via Digitale Schoolpas met u.

Neem contact met ons op via het contactformulier.


Of bel 0118 468585 voor een afspraak!

Tarieven

De tarieven voor het plaatsen van een TopDeal zijn afhankelijk van uw keuzes. De hoeveelheid scholen en de grootte van de scholen (aantal leerlingen) zijn ook van invloed op de uiteindelijke kosten. Digitale Schoolpas biedt ook VIP abonnementen aan, waarbij uw TopDeal extra onder de aandacht gebracht wordt. U heeft al een TopDeal vanaf 250 euro per jaar!

Richtlijnen voor adverteren

Alle TopDeals zijn informatief van aard. Vanuit Digitale Schoolpas worden geen aankopen gedaan of abonnementen afgesloten. Door uw promotiecode op het scherm van Digitale Schoolpas in de winkel te tonen of de code op uw website in te vullen, kan de leerling gebruik maken van uw aanbieding.

Voor elke aanbieder van een TopDeal gelden strenge richtlijnen, zodat leerlingen niet met ongewenste content geconfronteerd kunnen worden. TopDeals die niet voldoen aan de richtlijnen kunnen verwijderd worden uit Digitale Schoolpas. Wilt u meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is, of denkt u een interessante toegevoegde waarde te kunnen leveren aan het concept? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel 0118 - 468585.