digitale schoolpas nieuws

Ook de Digitale Schoolpas op uw school?

Nog maar een paar maanden en dan beginnen de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar alweer.

Wilt u ook net als Scheldemond College, de Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap en het CSW Walcheren direct bij de start van het jaar alle leerlingen een schoolpas bieden?

Neem dan nu contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, bel 0118 468585 voor een afspraak of stel uw vraag via mail

Digitale Schoolpas genomineerd voor de Zeeuwse PioniersPrijs 2016.

Op 8 oktober was Digitale Schoolpas een van de vijf genomineerden voor de Zeeuwse PioniersPrijs 2016.

Naast Digitale Schoolpas waren AllPlast, Meatless, TonS Mosterd en VitroPlus / ViVi genomineerd, uiteindelijk heeft VitroPlus / ViVi terecht gewonnen.

Toch waren we heel trots op deze nominatie.

Uitrol Digitale Schoolpas!

Bij de drie Walcherse scholen is het nieuwe schooljaar op 5 september ook weer gestart. Alle leerlingen van het Scheldemond College, de Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap en het CSW Walcheren zullen voor het eerst gebruik gaan maken van de Digitale Schoolpas ...
zij hebben de landelijke primeur!

Voor het eerst zullen er geen plastic schoolpassen gebruikt gaan worden, maar de app Digitale Schoolpas waarmee ze zich kunnen identificeren en boeken en andere materialen kunnen lenen uit de mediatheek. Verder kan de app gebruikt worden om direct alle leerlingen van een klas (of meerdere klassen) op de hoogte te stellen van uitval in het eerste uur (een soort digitale telefoonboom). Tot de schoolfotograaf de officiële schoolfotos gemaakt heeft, kunnen de leerlingen hun eigen foto gebruiken. Daarna zal automatisch de eigen foto vervangen worden door de schoolfotograaf gemaakte afbeelding .